2014. jún. 19.

Radírpók tábor a Marczibányi téren

Napközis tábort tartunk a Marczibányi Téri Művelődési Központban!

RADÍRPÓK TÁBOR 8-12 éveseknek
AUGUSZTUS 4-8. NAPONTA 9.00-16.00Hallottál már Mikkamakkáról, Vacskamatiról, Bruckner Szigfridről? Esetleg Mamintiről? Ha szeretnél velük tölteni egy vidám hetet, sok játékkal, izgalmas alkotással, akkor csatlakozz hozzánk!
A táborban Lázár Ervin: A Négyszögletű Kerek Erdő című meséjét dolgozzuk fel. A történetek képezik alapját a közös alkotómunkának, ahol változatos technikákkal készülő egyedi alkotásokban bontakozhat ki a gyermeki fantázia és a kreativitás. Szerepet kapnak a képzőművészeti alkotások, melyek jó példák a kifejezés sokszínűségére. Figyelmet fordítunk a környezeti nevelésre, az ökotudatos szemlélet fontosságára.
Alkotásaink között szerepel mesekönyv, melyet a hét során folyamatosan készítünk, festett mesehős portré, varázstárgy, ékszer, térbeli kép, varázserdő, felhőpöndörítés.
Fontosnak tartjuk, hogy a tábor ideje alatt a gyerekek megismerjék egymást, közösségként működjenek, ezért minden nap időt szánunk a játékra is. A hetet a gyerekek alkotásait bemutató kiállítással zárjuk.

Táborvezetők: Vadászy Eszter és Féder Márta, a Csipesz Alkotóműhely pedagógusai

Jelentkezés, további információ itt: http://marczi.hu/Content/viewEvents/1009/7752

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése